ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ - ΠΛΑΚΑΚΙΑ - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙ

ΠΛΑΚΑΚΙΑ - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΣΠ. Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Διεύθυνση - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Διεύθυνση: ΚΟΡΗΣΟΣ Τ.Κ. - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Τ.Κ.: 52052
Περιοχή - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Περιοχή: Καστοριάς Κατηγορία - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Κατηγορία: ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
Τηλέφωνο - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Τηλέφωνο: 2467051111,2467051333 Fax - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Fax: 2467021804, 2467051222
Κινητό - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Κινητό: 6978188188 E-mail - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ E-mail: info@konstantinidis-sp.gr
Υπεύθυνος - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Υπεύθυνος: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Ιστοσελίδα:
Η εταιρεία "Σπ. Κ. Κωνσταντινίδης & ΣΙΑ" ιδρύθηκε το 1983, εδρεύει στο δήμο Αγίων Αναργύρων στη Κορησό της Καστοριάς και έχει ως αντικείμενο της τη πώληση ειδών υγιεινής και πλακιδίων. Η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε καθώς η άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε συνδυασμό με τη κορυφαία ποιότητα των προϊοντων από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, μας έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των καταναλωτών σαν την πλέον σοβαρή και αξιόπιστη εταιρεία στο κλάδ...
Επισκέπτες: 14600

ΠΛΑΚΑΚΙΑ - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΣΠ. Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

ΠΛΑΚΑΚΙΑ - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΣΠ. Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Η εταιρεία "Σπ. Κ. Κωνσταντινίδης & ΣΙΑ" ιδρύθηκε το 1983, εδρεύει στο δήμο Αγίων Αναργύρων στη Κορησό της Καστοριάς και έχει ως αντικείμενο της τη πώληση ειδών υγιεινής και πλακιδίων.

Η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε καθώς η άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε συνδυασμό με τη κορυφαία ποιότητα των προϊοντων από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, μας έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των καταναλωτών σαν την πλέον σοβαρή και αξιόπιστη εταιρεία στο κλάδο της.

Διαθέτουμε έναν από τους πλέον καλαίσθητους και μοντέρνους εκθεσιακούς χώρους στην Ελλάδα όπου επανδρωμένος με ειδικευμένους στο αντικείμενο πωλητές και διακοσμητές είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε, να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας και να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας.

Η εξυπηρέτηση και μετά την πώληση, η υψηλή ποιότητα και άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων μας έχουν σας αποτέλεσμα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Μέσα στις δωρεάν υπηρεσίες που παρέχονται είναι και ο σχεδιασμός μέσω ψηφιακής τεχνολογίας και εικονικής αναπαράστασης στο χώρο σας των προϊόντων που εσείς έχετε επιλέξει όπως η παρουσίαση εναλλακτικών προτάσεων από τους διακοσμητές μας έτσι ώστε να συνδυαστούν οι γνώσεις των ειδικών μας με το δικό σας γούστο.

Η σωστή και ασφαλής μεταφορά των προϊόντων μας γίνεται με ειδικές συσκευασίες και η φόρτωσή τους διεξάγεται σε παλέτες ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Τα ιδιόκτητα φορτηγά μας μεταφέρουν τα προϊόντα που έχετε επιλέξει έγκαιρα και με ασφάλεια στο χώρο σας ακόμη και σε υψηλούς ορόφους.

Μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε, εάν το επιθυμείτε, αξιόπιστα συνεργεία με ειδικούς τεχνίτες και επαγγελματίες για να εξυπηρετηθείτε τάχιστα και άρτια.

Η επιχείρησή μας συνεργαζόμενη με τα μεγαλύτερα παγκοσμίως ονόματα του κλάδου σας εξασφαλίζει εγγυήσεις και after sales services για οπιοδήποτε προϊόν επιλέξετε από εμάς.

Και τέλος, όλα αυτά με την καλύτερη σχέση ποιότητας / αισθητικής.